Buurtbemiddeling voor inwoners van Heemskerk

Vanaf nu kunnen inwoners van Heemskerk gebruik maken van buurtbemiddeling om onderlinge conflicten in hun woonomgeving op te lossen. Inwoners van Heemskerk kunnen gratis gebruik maken van deze dienst.

Op 28 april is Buurtbemiddeling Heemskerk in aanwezigheid van wethouder Aad Schoorl, bestuurder van Welzijn Beverwijk Nora Azarkan en Sandra Blesing, vertegenwoordiger van woningcorporatie Woonopmaat, de gemeente Heemskerk en het serviceplein Heemskerk feestelijk van start gegaan.

Buurtbemiddeling werkt
Als u een conflict heeft met uw buren waar u zelf niet meer uitkomt, dan komen onze vrijwillige, speciaal opgeleide buurtbemiddelaars bij u langs. Voor een gesprek met u, met uw buren en vaak daarna met u samen. In meer dan 70% van de gevallen betekent dit een einde van uw conflict of in ieder geval een sterke verbetering van de situatie. Zodat uw woongenot kan terugkeren.

De inzet van de vrijwillig buurtbemiddelaars is een mooi voorbeeld van burgerparticipatie: dóór inwoners van Heemskerk vóór inwoners van Heemskerk. Zo draagt iedereen bij aan het vergroten van de leefbaarheid, veiligheid en sociale samenhang in de wijk. Voor alle inwoners van de gemeente is buurtbemiddeling gratis.

Vrijwillig buurtbemiddelaars gezocht!
Voor de uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar vrijwilligers uit Heemskerk die zich willen inzetten als buurtbemiddelaars.

Vindt u prettig en ontspannen wonen belangrijk en wilt u zich als bemiddelaar inzetten voor uw dorpsgenoten? Heeft u daar ca. 3 uur per week tijd voor? En bent u geïnteresseerd om een professionele training te volgen over het omgaan met buurtconflicten?

Stuur dan meteen een mailtje aan info@buurtbemiddelingheemskerk.nl. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Voor meer informatie over Buurtbemiddeling Heemskerk verwijzen wij u graag naar de website.