Gemeente Beverwijk bedankt alle vrijwilligers in Beverwijk en Wijk aan Zee voor hun inzet het afgelopen jaar. Via het aanmeldformulier kunnen vrijwilligers een waardebon aanvragen voor een voorstelling in het Kennemer Theater of bioscoop Cineworld. Er zijn in totaal duizend vouchers beschikbaar.

‘Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de samenleving,’ zegt wethouder Jaqueline Dorenbos. ‘Met hun inzet maken ze het leven van onze inwoners, jong en oud, mens en dier, een stuk mooier. Met een beetje aandacht, een vriendelijk woord, hulp bij huishoudelijke klusjes of administratie houden zij welzijnsorganisaties draaiende en maken zij voor veel mensen het verschil.’

Voucher voor film of theatervoorstelling

‘Voor al die duizenden glimlachjes, kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uurtjes inzet, geven we onze vrijwilligers graag een geluksmomentje terug.’ Vrijwilligers in de gemeente Beverwijk kunnen daarom als dank voor hun inzet een voucher aanvragen voor een voorstelling in het Kennemer Theater of een film in bioscoop Cineworld. Beide locaties stellen in de periode van 6 februari tot 19 februari 2023 een deel van hun programmering beschikbaar tegen inwisseling van de voucher.

Bent u vrijwilliger in de gemeente Beverwijk?

Vanaf 7 januari kunt u één van de duizend beschikbare vouchers aanvragen via dit formulier.