Donderdag 15 december 2022 werd het Gildenplein omgetoverd tot een Winters Wonderland. Kinderen en jongeren vanaf de leeftijd 4 jaar konden tussen 14:00 en 21:00 uur gebruik maken van de 100m2 schaatsbaan, die geplaatst was op het Gildenplein.
Na het schaatsen ontvingen zij een waardebon, om een Oliebol te halen bij Oliebro’s. Daarnaast was er een kraam aanwezig waar heerlijke warme chocolademelk met slagroom gehaald kon worden. Door de allerkleinsten werden er leuke sneeuwpopjes geknutseld waarvoor Marcel van Centrum van de Kunsten aanwezig was. Ook konden er sneeuwballen en ringen geworpen worden.
Op het plein stond er een kerstboom, die centraal stond voor buurtbewoners. Bij de kraam konden mensen een formulier invullen, waarvan men vind dat een buurtbewoner een mooi (kerst)pakket mag ontvangen. Alle formulieren werden in de boom gehangen en hiervan worden per trekking een aantal personen uitgekozen.
Dit alles vond plaats onder leiding van heerlijke kerstmuziek, waarvoor DJ Alex aanwezig was. Al met al een mooie Winterse dag in Broekpolder!
Ook de wijk Warande ook een gezellige en goedbezochte kerstborrel op de Anemonenlaan gehouden.
“Na drie jaar weer als vanouds de buurtjes bij elkaar en ook nieuwe bewoners hadden zich aangesloten! Een initiatief om er in te houden. Dankjewel ‘Doe Weer Mee Karavaan!”
Bij de 320 flats werd afgelopen vrijdag een gezellig samenzijn georganiseerd met een hapje, een drankje en wat knutselactiviteiten voor de kleinsten.