Info & Aanmeldpunt
Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt en weet u niet waar u hulp kunt krijgen? Een vraag over bijvoorbeeld geldzaken, welzijn, gezondheid, wonen, opvoeding of sociale contacten? Neem dan contact op met het Info & Aanmeldpunt. Dit loket bestaat uit medewerkers van het Sociaal team, Socius Maatschappelijk Dienstverleners en MEE & de Wering.  Bij het Info & Aanmeldpunt wordt gekeken welke van deze organisaties u het beste en het snelst kan ondersteunen bij uw vraag.

U kunt zonder afspraak binnenlopen bij dit loket tussen 09:00 en 13:00 uur, mailen naar info@sociaalteambeverwijk.nl of bellen naar 0251-508050.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag (excl. avondactiviteiten)
09:00 – 17:00

 

Gebruik van ruimte + kosten

Onze zalen zijn verschillend van formaat voor kleine gezelschappen (4 personen) tot grote gezelschappen (150 personen). Horecavoorziening is in overleg beschikbaar. Bent u op zoek naar een ruimte voor vergaderingen van uw organisatie? Een activiteitenruimte voor uw club? Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen via verhuur@welzijnbeverwijk.nl.

Welzijn Beverwijk verhuurt geen zalen voor bruiloften en partijen van persoonlijke aard. Bekijk de prijzen van consumpties zoals thee, koffie, limonade en andere drankjes en de prijzen voor het huren van zalen in de Horeca prijslijst via de knop onder deze tekst.

Andere organisaties op deze locatie

  • Sociaal team Beverwijk
  • Info & Aanmeldpunt Sociaal team
  • Activiteitencentrum de Fontein (RIBW-KAM)
  • Pré Wonen
  • MantelZ
  • Peuteropvang Dribbel