Locatie en informatie

Locatie: Wijkpunt Oosterwijk
Europaplein 63
1966 WC Heemskerk

Binnen Rookvrij Leven worden verschillende activiteiten georganiseerd in de wijk om de inwoners te stimuleren richting het stoppen met roken. We bieden verschillende manieren van ondersteuning om je te helpen bij het stoppen met roken.

Elke woensdagmiddag wordt de inloopgroep Roken enzo georganiseerd in Wijkpunt Oosterwijk. Tijdens de inloopgroep gaan we in gesprek over roken en de wens om (ooit) te stoppen met roken. Samen gaan we in gesprek over hoe het gaat, bekijken we welke manieren van stoppen met roken het beste bij jou past en bespreken we wat roken voor je betekent. Roken enzo is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Binnenkort komt er ook een rookstopcoach in de wijk. Hiermee is hulp om te stoppen met roken laagdrempelig en dichtbij. Ook kun je snel terecht als je de motivatie gevonden hebt om te stoppen met roken.

In het najaar van 2023 start de cursus Grip & Gezondheid. Hierbij leer je beter omgaan met stress en de negatieve invloed van roken op jouw stress.

Wil je meer informatie over Rookvrij Leven of een van de activiteiten? Neem contact op met Joke van der Ploeg via vanderploeg@welzijnbeverwijk.nl of 0659979988.